Milyen digitális trendekre számíthatunk az idei évben?

A digitális átalakulás gyökeresen változtatja meg a vállalati világot. A világjárvány szinte minden iparágban átfogó változásokat indított el: a vállalatok új eszközöket és rendszereket vezetnek be, és ez a tendencia idén is folytatódni fog. De mire számíthatnak a cégtulajdonosok, és hogyan készüljenek fel a változásokra?
Milyen digitális trendekre számíthatunk az idei évben?

Először is, az 5G hálózatok használata egyre elterjedtebb az egész világon, és arra készteti az ügyfeleket, hogy 5G eszközökbe fektessenek. Ugyanakkor tanúi lehetünk, hogy exponenciálisan növekszik az IoT, vagyis a Dolgok Internete is.

Az összekapcsoltság olyan szintű együttműködést biztosít, amely a járvány előtt még elképzelhetetlen volt. A távmunka-megoldások is egyre nagyobb teret hódítanak, a globális vállalatok mára rugalmas lehetőségeket kínálnak az alkalmazottaknak.

Ennek ellenére továbbra is vannak kihívásaik: a vállalatoknak új technológiákba kell fektetniük a munkafolyamatok és az online találkozók összehangolása érdekében.

Az olyan tech-óriások, mint a Microsoft, a Google, a Zoom és a Cisco, már felzárkóztak ehhez a trendhez. Ezeknél a cégeknél intelligens kamerák és a mesterséges intelligencia segíti az alkalmazottak azonosítását.

Az innovatív operációs rendszerek lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy a beérkező leveleiket és az EPR-t egyetlen platformon kezeljék. A hibrid felhőrendszereket széles körben alkalmazzák a privát és nyilvános adatok vegyes kezelésére is, ilyen módon kezelve a biztonsági problémák jelentette kihívásokat.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Érkezik a Meta Horizon Worlds elnevezésű metaverzuma

Érkezik a Meta Horizon Worlds elnevezésű metaverzuma

Észak-Amerikában már most hatalmas az érdeklődés iránta.

A tartalom és a SEO kapcsolata: Tippek a kiváló tartalom létrehozásához

A tartalom és a SEO kapcsolata: Tippek a kiváló tartalom létrehozásához

Nem szükséges szakembernek lenni ahhoz, hogy tudjuk internetes keresőoptimalizálás szempontjából meglehetősen fontosak azok a különféle szöveges és egyéb tartalmak, melyeket weboldalunkon elhelyezünk.

Instagram - A tökéletes testért megy a küzdelem

Instagram - A tökéletes testért megy a küzdelem

Akármelyik magazint nyitjuk fel, minden nőnek tökéletes teste van. Vagy izmos, kisportolt beach-body vagy lágy, tökéletes arányokkal rendelkező nőies homokóra-alkat. Szinte mindenki erre vágyik.