Biztonsági oldaltáska, hátizsák, amit nem tudnak a zsebtolvajok kirabolni

2 termék a Tchibo webáruházból, melyre minden utazónak szüksége van.
Biztonsági oldaltáska, lopásgátló hátizsák

A fémmel erősített pántokkal rendelkező táskák választékában található a biztonsági oldaltáska, amelynek erősített pántja szintén állítható hosszúságú, külső anyaga pedig ugyanaz a strapabíró, kékes/lilás, virágmintás anyag, amelyből a hátizsák és a shopper táska is készült. Hátulján egy kisebb cipzáras rekeszt találunk, szintén cipzáras főrekesze pedig két további rekeszre van osztva, emellett egy cipzáras zseb is található benne, hogy mindig könnyen megtaláljunk benne mindent!

A szürke színben kapható lopásgátló hátizsák esetén nem fémmel erősített pántok, hanem a rejtett főcipzárak adják a védelmet, amelyek a táska hátrészén találhatók, így különösen nehezen hozzáférhetők, miközben rajtunk van a táska, melynek párnázott, állítható pántjai kényelmesek lesznek egész napos városnézés során is. A modern megjelenésű, víztaszító anyagból készült táska belső felosztása is praktikus, többek között egy párnázott laptoptartó rekesz is található benne, amelyben akár 15”-ös laptopot is kényelmesen tárolhatunk.

A teljes heti, utazás témájú kínálatban még egy sor olyan kisebb és nagyobb táska és kiegészítő közül választhatunk, amelyekkel felkészültebben és biztonságosabban vághatunk neki az nyaralásnak, épp ezért nézzük át alaposan az összes lehetőséget, nehogy megfeledkezzünk valamiről!

Kapcsolódó cikkek

Biztonsági oldaltáska, lopásgátló hátizsák

Biztonsági oldaltáska, hátizsák, amit nem tudnak a zsebtolvajok kirabolni

A biztonsági oldaltáska, egy lopásgátló hátizsák, amely különösen nehezen hozzáférhető.

Hogyan tartsa tisztán az ékszereit

Hogyan tartsa tisztán az ékszereit

Tisztíthatod magad, vagy kérhetsz tippeket az ékszerészedtől.

Mindent a férfi övekről

Mindent a férfi övekről

Ha az övekről kérdezzük a férfiakat, általában két táborra oszlanak, hiszen vannak azok, akiknek az öv a mindennapi viseletük része, és vannak azok, akik egyáltalán nem tudják magukon elviselni.