Mellnagyobbítás - Ki a "legjobb" orvos?

A mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a hölgyek körében, de nem mindig a túl kicsinek ítélt mellméret a döntő tényező.
Mellnagyobbítás - Ki a "legjobb" orvos?

A mellek formáját többek között genetikai adottságok határozzák meg, így gyakori probléma az aszimmetria vagy a mellek kisméretű lógása. A jelentős fogyás, valamint a szoptatás is megviseli a melleket, ilyenkor kombinált műtétre lehet szükség, melynek fontos eleme a megfelelő implantátum kiválasztása.

Mivel a tét minden esetben az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ajánlott alaposan átgondolni, hogy melyik orvos végezze el a beavatkozást. Azon túl, hogy meggyőződtünk egy plasztikai sebész szakmai hitelességéről, elengedhetetlen, hogy a személye is bizalmat ébresszen bennünk.

Mellnagyobbítás kiszámítható eredménnyel

Sokan keresték már fel Dr. Falus Györgyöt mellnagyobbítás műtét miatt. Az eredmények minden esetben magukért beszélnek. Ma már alapvető, hogy egy sebész rendelkezzen minőségi weboldallal, ahol fényképek alapján tájékozódhatunk a beavatkozás előtti, illetve utáni állapotokról. A képgalériák előleges bizalmat kínálnak, éljünk ezzel a lehetőséggel.

A végleges döntéshez természetesen a személyes konzultáció sikere szükséges, itt fontos, hogy az elképzeléseink korrekt szakmai hozzáállással találkozzanak. Figyeljünk rá, hogy a konzultációt követően minden a helyére kerüljön bennünk, ne legyenek bennünk megválaszolatlan kérdések, sem pedig kínzó dilemmák a választásunkat illetően.

A mellnagyobbítás hatással lesz a teljes énképünkre, az ilyen típusú szolgáltatás nem járhat együtt megalkuvásokkal. Egy elrontott műtét jelentősen tovább képes rombolni az önbizalmat, ezért is fontos, hogy olyan sebész kezeire bízzuk rá magunkat, aki maximálisan érti a dolgát és lelkiismeretesen végzi a munkáját.

Egyéni elképzelés és szakmai tudás találkozása

Amennyiben kész tervekkel érkezünk meg a konzultációra, és minden igényünkre helyeslő választ és azonnali beleegyezést kapunk, legyünk szkeptikusak. Egy megbízható sebész komplex szempontok alapján méri fel a beavatkozás módját, az implantátum típusát és méretét. Alaposan elbeszélget velünk, hogy megismerje az elképzeléseinket és összehangolja azokat a szakmai meglátásaival. Mindez a mi érdekeinket szolgálja, hogy maximálisan esztétikus lehessen a végeredmény.

Bármennyire is hisszük, hogy egy bizonyos megoldás lehet a legjobb a számunkra, előfordulhat, hogy nem látjuk reálisan az adottságainkat. Még ha az elképzelésünk egybe is vág a szakmai állásfoglalással, abban az esetben is elvárható, hogy a plasztikai sebész szakmai érvekkel erősítsen meg minket a döntésünkben. Hallgassuk meg a véleményét, mert előfordulhat, hogy egy előnyösebb megoldást javasol a számunkra.

Összegzés

Számtalan fórum nyílik a témában, hogy ki a legjobb orvos. Egy-egy vélemény sokat segíthet, de ne kizárólag ez alapján döntsünk. Érdemes több tényezőt is figyelembe vennünk. Tájékozódjunk az elsőre szimpatikus sebész végzettségéről, tapasztalatáról és ha publikál az interneten, olvassuk el a cikkeit. Minél több információval rendelkezünk, annál könnyebben hozzuk meg a megfelelő döntést a konzultációt követően.

Kapcsolódó cikkek

Az ülőideg gyulladás kezelése isiász gyógytornával

Az ülőideg gyulladás kezelése isiász gyógytornával

Az ülőideg gyulladás, azaz isiász manapság egyre gyakoribb már nem csak az idősebb, de a kifejezetten fiatalabb korosztálynál is.

Öt tipp a pihentető alváshoz, amit érdemes kipróbálnunk a hétköznapokban

Öt tipp a pihentető alváshoz, amit érdemes kipróbálnunk a hétköznapokban

Mindenkinek megvan a maga alvásstílusa, érdemes ehhez alkalmazkodni.

Mellnagyobbítás - Ki a "legjobb" orvos?

Mellnagyobbítás - Ki a "legjobb" orvos?

A mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a hölgyek körében, de nem mindig a túl kicsinek ítélt mellméret a döntő tényező.