2019. február 27–28.

Park Inn by Radisson, Budapest

Kereskedelmi érdekből létrehozott csoportok működése.

2019. február 27.
szerda
15:53–16:05
Közösségi
Megnézem a programban

A belső "összetartó erők" ismerete. A közös érdeklődés még nem elég, de például a közös emlék igen? Milyen érzelmeknek kellene megjelenniük az "összetartó mágnes" erejéhez? Függőség, egymásra utaltság és vágy. Mik válhatják ki a csoporton belüli párbeszédet, az okos vitát? Csoportot létrehozni nem is annyira nehéz, de fenntartani hosszú éveken keresztül...

Egy jól működő csoport létrehozásának egyik fő kérdése a cél? Pontosan mi is az, amit közösen el szeretnénk érni? Miért is lesz jó ez az egyes tagoknak? Jobb csoportban dolgozni, mint egyedül?
Több éves csapatmunkát követően, a gyerekeim születése után váltottam egy magányos szakmára a bloggolásra. Ami eleinte az előnye volt, hogy önmagam ura lehetek, ez egy idő után magányossá tett. Nem volt kivel szakmai kérdéseket megvitatni. Hiányoztak a külső nézőpontok, a hasonló szemléletű emberek, az építő viták és a beszélgetések.
Egy közös reggelivel indult, s mára egy prosperáló csoporttá nőtt ki magát a mi influencerekből álló csapatunk. Megtaláltuk a közös célt, ami nem csak a csapatot, de magunkat is erősebbé és sikeresebbé tesz.
Saját példánkon keresztül bemutatom, hogyan is működik egy ilyen közös érdekből létrehozott, kereskedelmi alapon működő csoport.

Előadó

Szabó Jucus

Szabó Jucus

5hozzávaló